Kandidaat nr. 4 Jeanette Fransen

Jeanette Fransen ChristenUnie Moerdijk 01donderdag 08 maart 2018 20:19

Mijn naam is Jeannette Fransen. Ik ben 49 jaar oud. Sinds 1994 woon ik met mijn man Martien in het buitengebied van het mooie Willemstad. Hier hebben we 5 kinderen mogen ontvangen. Zij zijn nu tussen de 6 en 20 jaar oud. We zijn als gezin aangesloten bij de Protestantse Gemeente in Willemstad, waar we veel warmte en betrokkenheid mogen ervaren.

Hoewel ik ben opgeleid voor het onderwijs, gaat het grootste deel van mijn tijd naar de zorg voor mijn gezin. Op de school van mijn jongste zoon ben ik als vrijwilliger actief met allerlei taken. Dat doe ik met veel plezier.

Werken met kinderen en jongeren heeft mijn belangstelling omdat zij de wereld nog mogen leren kennen en zich nog moeten ontwikkelen. Maar ook voor volwassenen is het goed om je opvattingen af en toe eens kritisch te bezien.

Verder bevind ik mij graag in de natuur om te genieten van Gods schepping. Ook kunst en cultuur hebben mijn interesse.

De belangstelling voor politiek hebben zowel mijn man als ik van huis uit meegekregen. Er werd en wordt volop gediscussieerd. Dat proberen wij ook aan onze kinderen door te geven. We mogen dankbaar zijn dat we in een vrij land leven en onze stem mogen laten horen.

Vanuit mijn christelijk geloof wil ik sociaal en maatschappelijk betrokken zijn. Openheid en eerlijkheid en vooral omzien naar mijn naaste vind ik erg belangrijk. Daarom voel ik me bij de ChristenUnie erg thuis.

« Terug