Stemmen!

stempassendonderdag 15 maart 2018 21:25

Lieve mensen, u heeft kort geleden een envelop in uw brievenbus gekregen met daarin uw stempas. Gooi deze waardevolle stempas aub niet weg en ga stemmen op 21 maart!

De allereerste keer dat ik mocht stemmen was voor mij best een emotioneel moment. Ik heb met moeite mijn tranen moeten inhouden. Want terwijl ik in volle vrijheid mocht gaan stemmen, riskeerden mensen uit mijn geboorteland Iran hun leven voor meer vrijheid.

In Iran kunnen ze alleen maar dromen over democratie, mensenrechten en het recht om in vrijheid te mogen stemmen op een partij die ergens voor staat. De weg naar vrijheid is in een land als Iran een lange lijdensweg. Vrijheid is daar een droom. Hier een werkelijkheid, een gegeven, een vanzelfsprekendheid. Maak gebruik van die vrijheid en laat uw stem horen op 21 maart. U kunt met uw stem echt het verschil maken!

Hebt u het idee dat Roosendaal toe is aan iets nieuws? Stem dan op 21 maart op de ChristenUnie. Wij hebben op dit moment nog geen zetel in de gemeenteraad, maar hopen dat hier verandering in komt. Wij zijn een partij die oog heeft voor de kwetsbaren in onze samenleving, een partij die inwoners en beleidsmakers graag dichter tot elkaar wil brengen. Een partij die verbindend wil zijn, zowel binnen de gemeenteraad als naar buiten toe. Geef ons die kans en stem op de ChristenUnie. Samen kunnen we Roosendaal nóg mooier maken.

Karen Suijkerbuijk-Ader
Lijsttrekker ChristenUnie Roosendaal

 

  

« Terug